top of page
Home: Welkom
Inge Huis in 't Veld-4.jpg

O V E R   M I J

Mijn naam is Inge Huis in ’t Veld en ik woon met mijn vriend en onze twee kinderen in Voorburg. Na mijn studie orthopedagogiek ben ik in de GGZ gaan werken en heb hier in 2008 de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. In de jaren die volgden heb ik de opleiding tot cognitief gedragstherapeut afgerond en verschillende opleidingen/studies (EMDR, Theraplay, Mindful Parenting trainer) gevolgd. De laatste 10 jaar heb ik gewerkt in een gespecialiseerde polikliniek op het gebied van trauma en hechting.

Ik probeer de zorg te bieden die ik zelf graag zou willen krijgen: betrokken, met vertrouwen en op een persoonlijke manier. Mijn werkwijze kenmerkt zich door je te helpen anders naar de moeilijkheden te kijken. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van de informatie die het lichaam geeft. Samen onderzoeken we welk signaal je klachten en emoties afgeven, en op welke manier deze belangrijke informatie je kan helpen. Ik heb een nuchtere aanpak en vind het belangrijk om in de gesprekken ruimte te geven voor humor en ontspanning. 

 

Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen beweegt, naar wat maakt dat ze doen wat ze doen. Ieder mens heeft wensen, behoeftes en verlangens. En ieder mens worstelt soms met moeilijkheden. Toch denken we vaak dat we de enige zijn.  

Ik help mensen graag bij het (her)vinden van hun eigen krachten en vaardigheden. 

Registraties en lidmaatschappen: 


Register Beroepen Individuele Gezondheidszorg (BIG)
registratienummer: 19910992825
www.bigregister.nl

EMDR-practitioner, lid van de Vereniging EMDR Nederland (VEN)
www.emdr.nl

 

Cognitief gedragstherapeut, lid van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt)
www.vgct.nl

 

Lid van de Nederlandse Vereniging voor de Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP)
www.nvgzp.nl

d1717f49-0c54-4938-986b-884ecb9613a4.JPG

 P S Y C H O L O G I E P R A K T I J K

'T  S P E E L V E L D

IMG_8534.jpg

Sessies vinden plaats in mijn praktijk, waar genoeg speel -en bewegingsruimte is. Maar als blijkt dat het beter werkt om in de buitenlucht aan de slag te gaan, kan dat ook. Het lichaam in beweging brengen brengt ook (vastzittende) denkpatronen en emoties in beweging! 

bottom of page